GRAZER

Wat is Grazer?
Grazer® is een programma waarmee publieke websites worden doorzocht op nieuws. Grazer® graast voor u het internet af aan de hand van door u zelf ingestelde interesseprofielen. De gevonden nieuwsberichten worden overzichtelijk gepresenteerd. U hoeft dus niet zélf alle relevante websites te bezoeken om op de hoogte te blijven van het voor u relevante nieuws. U bespaart zo niet alleen veel tijd, maar zorgt er ook voor dat uw vakkennis up-to-date blijft, wat tegenwoordig niet eenvoudig is door het enorme aanbod van informatie.

  • Nieuwsgaring voor professionals
  • Instellen van één of meerdere interesseprofielen mogelijk
  • Doorzoekt alleen relevante nieuwszenders
  • Interesseprofielen en gevonden nieuws zijn deelbaar
  • Gevonden nieuws wordt overzichtelijke gepresenteerd
  • Tijdbesparend
  • Up-to-date

Wat zijn interesseprofielen?
U kunt aan de hand van de beschikbare rubrieken kiezen welke nieuwsberichten u gepresenteerd krijgt. U kunt deze keuzes vastleggen in één of meerdere interesseprofielen. Door een interesseprofiel aan te klikken, krijgt u de daarbijhorende keuze van nieuwsberichten gepresenteerd. Alleen een voor u relevante selectie van nieuwszenders wordt bezocht. Uw interesseprofielen kunt u via uw computer delen met uw collega’s met gelijke interesses. Standaard kunt u 5 profielen gebruiken.

Kan ik het gevonden nieuws delen?
Het gevonden nieuws is deelbaar via Twitter, LinkedIn of Facebook, indien u een account heeft voor de genoemde sociale media.

Is Grazer ook te integreren?
Grazer® kan als zelfstandig product worden gebruikt of geïntegreerd in een ander informatievoorzieningssysteem; zoals een intranet of website. Indien u interesse heeft in de mogelijkheden van Grazer®, neem contact op met ons.

Een voorbeeld van een zelfstandig product op basis van de technologie van Grazer is: Grazer® Legal NL. Klik op het logo en zie wat Grazer® Legal NL u te bieden heeft.

Registreer u

Omhoog